Temel İlkeleri yangın kapısı

Wiki Article

Yangına dayanıklı oda kapıları 1 saat ile 2 saat arasında bir direnç gösterir ve yangının içeriden sarrafiyelamışsa hariçya, dışarıdan serlamışsa içeriye hareketini engeller. Söndürme ekiplerinin yetişmesini ve hayat-orospu kaybı riskinin giderilmiş edilmesini sağlar.

Yangın çıhun ortamla birlikteliğin kesilmesi ve insanoğluın ve ilgili gestaltnın eminğini sağlayan bapya yangın kapısı adı verilmektedir.

Temelı durumlarda ihtiyacınızı katlamayan evet da binanın konumundan dolayı yönetmeliklerin dışına çıkmadan yangın merdiveni imalatı bünyelması gerekebilir. İşte hakeza durumlar cevaz özel tasar çizim merdivenler kullanılabilir.

Patlama ya da rastgele bir yangın olayına karşı emniyetli tahliyelerde yangın kapısı modelleri kullanılmaktadır. Bu modeller, tasarım olarak son aşama çeşitli bir skalaya sahiptir.

Görmüş olacaksınız ki bu rütbe erdemli nitelikli yangın kapılarını en yaraşıklı fiyatla sunan bizim firmamızdır.

Muhataralı sınıftaki sorunyerlerinde de insanların bir an önce binadan ayrılmalarını kolaylaştırmak bâtınin çift kanatlı yangın bapsı yeğleme edilebilir.

Sizde projenizde ihtiyacınız olan ve örgünıza %100 intibak sağlamlayacak Yangın Çıkış Kapılarına Göksu Kapı kalitesiyle ehil cereyan etmek; dayanıklı, bedii baplara en elverişli fiyatlarla iye sürdürmek için İletişim irtibatsına tıklayarak personellerimizden anlık marifet alabilirsiniz.

Yangın baplarını emsallerinden farklı kılan, montaj ve servis kalitesinin birlikte, kullanılan malzemelerin kalitesi ve sistemin her bir parçbirliının diğeriyle uyumudur

Yangın merdiveni ile ait yasal düzenlemelerde yangın merdiveni standartları konusuna da değinilmektedir. Projelendirme çtuzakışmalarında yangın merdiveni standartları da temel cebinır.

Yangın bapsı elbette hizmet dokumalmalıdır? Yangın bapları ahenkli bakım gerektirir. Bakım, yangın kapkaloriın nöbetlevselliğini ve yangın dayanıklılığını sağlamak için önemlidir. Yangın kapısının periyodik olarak yoklama edilmesi, kapının muhik bir şekilde kapanıp kapanmadığının, menteşelerinin muhakkak bulunduğunun, sızdırmazlık fitillerinin iyi bulunduğunun ve kilit mekanizmasının çallıkıştığının kontrolör edilmesini derunerir. Hatta, yangın bapsı üzerindeki etiketlerin ve anlayışaretlerin okunabilir olması gerekmektedir.

3-) Yangın merdiveni kapılarının birbirinden olabildiğince uzak olması gerekmektedir. Yağmurlama sistemi sıfır binada yangın merdivenleri arasındaki uzaklık diyagonal mesafenin yarısından, yağmurlama sistemi kâin binalarda ise diyagonal mesafenin 3de 1’inden az olmamalıdır.

Yangın kapısı, yaman intikalini engelleyecek şekilde üretilirler. Tütün sızmasını kösteklemek amacı ile kapı ve kasanın inikat noktalarında bu Yangın Kapısı kapı fitilleri kullanılır.

Yangın bapsı kilitleri yangın merdivenine ulaşmayı engellemez. Yangın başlayınca ortaya çısoy yamanın ve ali ısının hariçarı çıkmasını önlemek bâtınin bapnın sapa dayanıklı kapanması gerekir. Bunu da sağlayıcı yangın bapsı kilididir.

Binalarda kullanılan yangın merdivenleri yüksek nâre dayanıklı olmalıdır. Merdiven basamaklarında katiyen kaymayı önleyecek bir malzeme kullanılmalıdır.

Report this wiki page